Delphin Palace

Omgeving

Als je in het Delphin Palace in Turkije verblijft, dan bevind je je direct aan het strand van Lara. Je hoeft je dus niet alleen te beperken tot de zwembaden in het hotel zelf, maar het strand kan ook voor aardig wat verkoeling en plezier zorgen. Vlakbij het hotel zijn er een aantal terrasjes en winkeltjes te vinden waar je goed een dagje kunt doorbrengen, maar je kunt er ook voor kiezen om 15 kilometer naar de stad Antalya te reizen. In deze stad is namelijk echt veel te doen. Echte sportievelingen zouden er nog voor kunnen kiezen om de 15 kilometer per fiets af te leggen, maar je kunt ook een auto huren, of met de bus gaan, die vlakbij het hotel vertrekt.

Antalya is een zeer populaire en bekende badplaats, die zeer geliefd is bij de toeristen. In Antalya heb je de mogelijkheid om een nostalgische sfeer op te zoeken in het oude gedeelte van de stad. Je kunt hier door smalle straatjes en steegjes lopen en mooie huisjes bewonderen. Maar er is ook een moderne kant aan de stad, namelijk met alle clubs die er gevestigd zijn. Een leuke avond uit is dus absoluut mogelijk in de stad. Maar een rustig terrasje pakken zit er ook wel in met het lekkere weer. Op bijna alle dagen zijn er ook altijd wel bazaars te vinden, die wij in Nederland niet op die manier kennen. De Turkse bazaars zijn groot, druk en kleurrijk. Je zult versteld staan van alle producten die je er kunt kopen. Wat dacht je van een paar leuke souvenirs voor familie en vrienden, of gewoon voor jezelf als herinnering?

In Antalya kun je ook prima winkelen in typische Turkse winkels en in kledingwinkels die we gewend zijn. Het is dus aan jou om te besluiten of je de traditionele Turkse sfeer wilt proeven, of dat je liever het vertrouwde hebt zoals thuis.

Behalve het centrum van de stad, kun je ook de natuur in duiken. In de omgeving van Antalya kun je namelijk ook erg goed wandelen, wat vooral fijn is op een koele namiddag. Een all-inclusive pakket hoeft dus niet te betekenen dat je alleen maar in en om het hotel moet blijven. Trek er bijvoorbeeld een dag of twee voor uit om de omgeving te gaan verkennen. Er is genoeg te beleven, en van te voren een planning maken is wel zo handig, zodat je optimaal van je tijd kunt genieten.

Tip: vraag om een lunchpakket als u er aan dagje op uit trekt.

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Tui
v.a. € 630 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen